Batman:Arkham Asylum

2009.08.30. 13:46 | Chip2 | Szólj hozzá!

Én soha se voltam oda az ilyen verekedős játékokért, de ez nagyon tetszett, nem is véletlenül.Ez a játék az Assasins Creed csak épp Batmannel és Jokerrel, és persze ez a játék nem sandboxos.Ennyi a különbség, de ahogy Lalee mondaná:Másolni nem bűn ha az jó másolás és ez a játék egy igen jó másolata az Assasin Creednek.Pontokban öszzeszedem mi az ugyanolyan

  • A verekedés az teljesen ugyanaz:van benne sima ütés és counter funkció.
  • Ha az ellenségek nem vesznek észre, hátulról le lehet vadászni őket.
  • Folyamatosan fejlődünk új fegyeverekkel
  • Falmászás
  • Esés közben köpennyel vitárlazhatunk

Ami viszont az igen nagy különbség az a detektív látás.A nevében már benne is van, hogy mire jó ez a cucc:nyomokat találhatsz,falon át látod az ellent,megmutatja mit kell robbanntani stb.Szóval én ezt játék allat nem is nagyon kapcsoltam ki.

A bujkálórendszer is nagyon jó, elbujhatunk kis járatokba,szellőzökbe,falak mögé és mivel mivel az ellenfelek segg hülyék akár az orruk előtt felugorhatunk tetőre vagy a falból kilógó szobrokra.Levadászni többféle módón lehet:rá lehet ugrani magyasból,felrobbantani mögöttük egy falat vagy csak egyszerűen mögé lehet lopózni és megfujtani.Aho, ösgy mondtam fegyverek is vannak, összesen 4 amiket majd idővel megkapunk.

  1. Van egy ilyen denevér alakú pengénk ami igazából ölni nem nagyon tud, de elesenek tőle az emberek ha lábon dobjuk őket ami igen jól jöhet.Nagyon jó ebben a fegyverben, hogy követhetjük merre megy ha egy másik gombal(RB) dobjuk el.
  2. Egy pisztoly ami ilyen robbanó kenőcsöt "lő ki".
  3. A 3. fegyver egy cucc amivel magunkhoz húzhatjuk az ellenfelet.
  4. Dobócsillag.

 

Értékelés

Grafika:No comment:P9/10

Hang-Zene:Nem volt gond:9/10

Irányítás:Ezzel se:10/10

Játékélmény:Mondom Assasins creed:9.5/10

Öszz.:9.2/10

Újdonság:Gameplay video!!!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://x360game.blog.hu/api/trackback/id/tr391348431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása