Transformers:Revenge of the Fallen The Game

2009.07.10. 22:24 | Chip2 | 5 komment

 

 

 

 

A filmről nem mondanék véleményt(max kommentbe)szóval jöjjön a játék.

Az első pályán Bumblebee(Űrdongó)-vel kell menni ahol megtanuljuk, hogy mi-mi.OK először ütögetni kellet aztán lőni, ezzel nincs is gond.Majd megmutatja az átalakulást ami az RT, megnyomtam éés egy pillanatra átalakult és ennyi lenne?Nem nyomva kell tartani a gombot plusz(ahogy freddyD mondaná) a kis cukipofa még el is indítja az autót.Tehát ha megnyomod az átalakulást és már megy az autó, nem kell egy külön gombot megnyomni hozzá, és ez szerintem nagyon szar.

Persze azért vannak ebbe új és jó dolgok is:Ha mész kocsival és mondjuk megnyomod az B-t(megfogás) és nyomvatartod majd elengeded az  átalakulást(LT) akkor vissza alakul robottá+beleüt a földbe és körülötte mindenki veszt életet.Az első pályán még megtanulunk repülni is egy autobottal.Ti emlékeztek arra, hogy lett volna akármilyen repülő autobot?Nem, de itt van.Én nagyon utálom az olyan filmről készült játékokat amiknek szinte semmi köze a filmhez.És erre még van példa:A legtöbb pálya benne se volt a filmben, de amit még bele lehetett volna rakni azt nem rakták be.És van 5 db küldetés egymás mellett ami szinte teljesen ugyan az.Ezektől függettlenül a repülős pályák a legjobbak.

Fegyverek

Minden karakternek két fegyvere van amik közül lehet váltogatni.Van egy gyengébb ami vagy géppuska vagy lángszóró vagy valami ilyesmi.Van az erősebb ami vagy rakét vagy bomba.Most akkor minek van a gyengébb ha ott van az erősebb?Hát azért mert ha az erős bemelegszik ott van a gyengébb ami jól jöhet.

Értékelés

Grafika:Szerintem nagyon szar grafikája van ennek a játéknak még Xboxon is.7/10

Hang-Zene:Mi az, hogy Űrdongó megszólal?.:9/10

Irányítás:Hát igen én az ilyen "nyomva kell tartani azt átalakul meg megy egyszerre" miatt harapok:7.5/10

Játékélmény:Minden pálya ugyan olyan és ez egy idő után U-NAL-MAS:7.2/10

Össz.:Azt mondom türhető játék egy délutánra leköti az ember azt annyi, de azér ki lehet próbálni7.7/10

(Letöltés)

A bejegyzés trackback címe:

https://x360game.blog.hu/api/trackback/id/tr521239552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chip2 · http://gameplays.blog.hu/ 2009.07.10. 22:25:42

Na akkor a filmről:Há jó vót bazmeg:D

Erevis · http://erevis.posterous.com/ 2009.07.11. 08:29:19

Bumblebee. Az űrdongó még csak-csak elment, de ez az angol verzió... Bár nem tartom valószínűnek, hogy megszerzem, de elolvastam. Ennek elsődleges oka, hogy nekem a film nem jött be, az első filmből indulva ez a bukott bosszúja volt.

Chip2 · http://gameplays.blog.hu/ 2009.07.12. 00:32:07

@Erevis: Szerintem ez egy nagyon elcseszett film, de nekem nagyon tetszett.nemtom mér

Mate 2009.08.20. 17:08:15

Erre a szarra 7.7-et adtál a GTAV-re meg 3.5-öt?????? -.- -.- -.-

Mate 2009.08.20. 17:14:34

@Chip2: Erre a szarra 7.7-et adtál a GTAV-re meg 3.5-öt???????? -.- -.- -.-
süti beállítások módosítása